94% cheats quizwanie odpowiedzi 94% Egg flour butter picture 94% I ate little 94% level 32 answers
Haal het beste uit uw mobiele site met mobiele SEO | Infinitum Mobile

Internet marketing diensten

Uw mobiele website is ontwikkeld om ook de smartphone gebruikers te kunnen bereiken. Door uw mobiele website ook te optimaliseren voor internet marketing bent u er helemaal klaar voor. Aangezien meer dan 85% van de internetgebruikers zoekmachines gebruikt om informatie online te vinden is het de uitgelezen manier om uw doelgroep te bereiken.

Om het beste uit zowel uw mobiele website als uw desktop website te halen raden we u de volgende diensten aan:

  • QR Code. (gratis)
  • Mobiele SEO.

QR Code QR Code
Is uw bedrijf op zoek naar nieuwe manieren om uw doelgroepen te betrekken bij uw producten of diensten?

Met QR-codes slaat u eenvoudig een brug tussen on- en offline communicatie. Via de scanbare QR code worden smartphone gebruikers begeleid naar uw mobiele website of actiepagina.
Infinitum Mobile rekent geen kosten voor de aanvraag van uw QR code.

Vraag hier uw gratis QR code aan.

Infinitum Mobile biedt een gratis QR Code aan

Mobiele SEO
Met de keuze voor een mobiele website is de eerste stap gezet. U speelt in op de groeiende invloed van smartphone gebruik en u houdt rekening met de wensen van de steeds groter wordende groep mobiele internetters.

Een mobiele website + mobiele SEO bij Infinitum Mobile Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, is de meest succesvolle strategie om met uw website vindbaar te zijn op het internet. Dit houdt in dat u uw website verbetert, zodat uw bedrijf beter gevonden wordt in de zoekmachines. Wanneer uw website hoog verschijnt op de zoekresultatenpagina van een zoekmachine dan zal dit van doorslaggevende invloed zijn op het aantal websitebezoeken.

Mobiele SEO betekent het optimaliseren van uw mobiele website (structuur, code en ontwerp) en pagina’s op zodanige wijze dat zoekmachines zoals Google uw pagina’s als relevant beschouwen voor de desbetreffende zoekterm.

Aangezien meer dan 85% van de internetgebruikers zoekmachines gebruikt om informatie op het internet te vinden is het de uitgelezen manier om uw doelgroep te bereiken.

Ontwerp, codes, en structuur
Mobile SEO - design Ontwerp
De mobiele gebruiker staat te aller tijden centraal. De keuze voor een mobiele website is hier logischerwijs mee verbonden. Het ontwerp van een mobiele website is namelijk afgestemd op het verhogen van de gebruiksgemak voor de smartphone internetter. Naast een overzichtelijk en duidelijk design speelt een mobiele website in op twee andere factoren: snelheid en call-to-action.

Mobile SEO - codes Codes
De zoekwoordenanalyse vormt de ruggengraat van het mobiele SEO plan. Uw pagina’s worden aangepast op grond van de overeengekomen zoektermen. Dit is niet alleen aan de bovenkant in de vorm van de tekst zelf, maar ook onder de motorkap op technisch vlak.

Mobile SEO - codes Structuur
Wanneer Google de website screent, oftewel ‘crawlt’ moet het duidelijk zijn dat alle pagina’s één geheel vormen zodat alle pagina’s worden opgenomen in de Google index. Met het oog hierop zal de interne linkstructuur worden geoptimaliseerd.

Kansen benutten met moderne SEO
Mobile SEO - local search Local search
Met een mobiele website springt u in op de actualiteit. Een interessant gevolg van het groeiende mobiele gebruik is de verschuiving naar lokale zoekopdrachten, oftewel local search. 95% van de mobiele gebruikers heeft wel eens gezocht naar lokale informatie. Uw site zal worden ingericht waarbij nadrukkelijk aandacht besteed zal worden aan uw lokale positionering.

Mobile SEO - social media Social media
Het gebruik van social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. We helpen u om uw social media strategie te identificeren. Op basis van uw doelgroep zullen we bekijken welke kanalen hier het beste bij passen om een gestructureerd social media plan voor uw bedrijf te ontwerpen.

Mobile SEO - structure Meten is weten
Leer uw bezoekers kennen met Google Analytics. Analyseer en gebruik deze kennis ter verbetering. Doe dit ook vanuit de bril van Google. Ervaar hoe de zoekmachine uw site technisch gezien bekijkt. We zullen u helpen met de implementatie van Google Analytics en Google Webmaster Tools in uw mobiele site.

» Wilt u meer weten over onze aanvullende internet marketing functies? Klik hier om contact met ons op te nemen.