94% cheats Rozrywka Quizwanie 94% First thing you do in the morning 94% I ate little 94% level 36 answers
Over ons - Infinitum Mobile

Over ons

Infinitum Mobile is een moderne Nederlandse onderneming dat inspeelt op het groeiende belang van smartphone gebruik. Gepaard hiermee zien we een verschuiving in het internet gebruik. Daar waar traditioneel de computer de enige weg tot het internet was, is dit inmiddels voorbij gestreefd door smartphone gebruik. Dit uit zich in nieuwe ontwikkelingen wat betreft webdesign. Tegenwoordig moet er bij het design van een website ook rekening gehouden worden met deze grote veeleisende groep internet gebruikers.


Meegaan met de tijd.
Een website moet er vandaag de dag ook goed uitzien op een mobiele telefoon. Anders zullen smartphone gebruikers uw website links laten liggen. Steeds meer bedrijven beginnen dit in te zien en passen zich aan om zodoende ook de smartphone gebruiker te kunnen bereiken.

Een keurige mobiele website.
Infinitum Mobile zorgt voor een keurige mobiele website die rekening houdt met het aangepaste gebruiksgedrag van de smartphone gebruiker, die vaak onderweg is. Onze mobiele websites zijn zo makkelijk mogelijk ingericht met een overzichtelijke navigatiestructuur en handige icoontjes zoals een click-to-call, Google Maps, e-mail en Social Media knoppen.

Complete service.
We proberen het u ook zo makkelijk mogelijk te maken door u een eenmalige prijs te rekenen en toegang te geven tot onze gebruiksvriendelijke CMS zodat u zelf uw website kunt bijhouden. Naast het Nederlands, bieden we het CMS en onze klantenservice ook aan in het Engels, Spaans, en Portugees.

» Kennismaken? Stel ons gerust al uw vragen.