94% answers quizwanie odpowiedzi 94% Girl Picture 94% I mostly use my smartphone to 94% level 50 answers
Mobiele website FAQ | Infinitum Mobile

Mobiele website FAQ

Om het u nog gemakkelijker te maken zijn hieronder een reeks veelgestelde vragen opgenomen.
Mocht u toch een andere vraag of suggesties hebben dan horen we dit graag.


Rekent Infinitum Mobile écht geen bijkomende kosten?
Nee, u betaalt slechts éénmaal voor de levering van de website. Daarna is de website uw eigendom en kunt u met de eenvoudige admin tool zelf uw mobiele website onderhouden.

Wat is het verschil tussen een mobiele website en een normale desktop-website?
Een mobiele website is speciaal ontworpen voor smartphone gebruikers. Desktop-websites zijn er voor computer gebruikers. Mobiele internetters hebben andere bedoelingen op het internet dan computer gebruikers.

Mobiele websites zijn geoptimaliseerd en aangepast aan het kleinere schermformaat van smartphones. Er is hierbij rekening gehouden met de touchscreen bediening met de vingers. Het navigatie menu en de knoppen zijn aangepast om dit te vergemakkelijken. De inhoud van de mobiele website is geschikt gemaakt voor smartphone gebruik met de nadruk op gemak en snelheid.

Is een mobiele website hetzelfde als een mobiele applicatie?
Nee, een mobiele app is niet hetzelfde als een mobiele website. Een mobiele applicatie moet op de smartphone geïnstalleerd worden terwijl een mobiele website in de browser geopend kan worden.

Mobiele app’s zijn platform-specifiek en het kan dan ook steeds tijd, en geld om de applicatie te updaten. Uw mobiele website kunt u met de admin tool zelf kosteloos bijwerken.

Heb ik een mobiele website nodig?
Ja, een grote kans van wel. Om alle internet gebruikers te kunnen bereiken is een mobiele website onmisbaar. Inmiddels is het aantal smartphone gebruikers de meest vertegenwoordigde groep internetters, dus laat de mobiele markt niet onbenut.
Lees meer over “waarom een mobiele website?”

Wat zijn de voordelen van een mobiele website voor mijn klanten?
Website bezoekers die een desktop website bekijken op de smartphone klagen over de hoeveelheid tijd en data dat het in beslag neemt om de website te laden en de benodigde informatie te vinden. Velen zullen de website verlaten en een concurrent zoeken die wel een mobiel vriendelijke website hebben.

Is mijn desktop-website helemaal niet meer toegankelijk via een smartphone?
Jawel hoor. In principe word de smartphone gebruiker automatisch begeleid naar de mobiele versie van de website. Echter moet de klant ook de mogelijkheid hebben om te kunnen kiezen voor de desktop website. Hier is een link voor beschikbaar.

Waar wordt de website gehost?
Hosting vindt plaats onder uw eigen webhosting. Hierdoor valt alles onder uw eigen beheer, u bent dus niet afhankelijk van derden. De mobiele website wordt onder een subdomein (bijvoorbeeld m.uwwebsite.nl) aangemaakt. Een subdomein is bij nagenoeg alle webhosting providers gratis.

Hoe weet ik dat de smartphone gebruiker wordt begeleid naar de mobiele website?
Infinitum Mobile integreert een site redirect code welke detecteert of de internet gebruiker afkomstig is van een smartphone, tablet, of computer. Smartphone gebruikers worden automatisch begeleidt naar de mobiele versie van uw website.

Kan ik de mobiele website zelf bijhouden?
U krijgt uw eigen inloggegevens voor de admin tool. Hiermee kunt u zelf wijzigingen aanbrengen. De admin tool is zeer gebruiksvriendelijk, en vereist geen vergaande technische kennis.

» Meer vragen? We horen het graag. Klik hier voor meer informatie.